Поръчка и доставка

Поръчка и доставка

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме в няколко отделни категории и списъци с избрани продукти. Кликвайки върху снимката на продукта, Вие ще отидете в неговата детайлната страница. Тук може да видите пълното му описание, по-голяма снимка, а също така и да харесате или споделите снимката във фейсбук. 
Всяка поръчка се осъществява от детайлната страница на съответния продукт.
Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от нашия сайт, трябва да сте на детайлната страница на желания продукт и да направите своя избор във всяко едно от падащите менюта за цвят, размер и количество, след което да натиснете бутона “ПОРЪЧАЙ”.
Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви кошница. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти. За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху кошницата, намираща се в горния десен ъгъл на сайта, която се вижда от всяка една страница в сайта и е регистрирала броя на желаните от вас продукти. 
След като сте готови натиснете бутон „ИЗПРАТИ ПОРЪЧКА”.
След това попълвате празните полета за информация, свързана с доставката и натискате бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКА".
 
Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните по-долу срокове. 
 
Стандартният срок за доставка до населено място на територията на България е 3 работни дни и започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката. По време на сезонни намаления и разпродажби е възможно срокът на доставка да бъде по-дълъг, но не повече от 7 работни дни. 
 

Плащане

Заплащане на стоките с наложен платеж. При получаването на вашият артикул, вие заплащате стойността му на куриера. В цената на избраният от вас продукт не е включена цената за доставка. Меню

Начало
За нас
Регистрация
Контакти

Продукти

Промоции
За марките
Нови продукти
Всички продукти
Категории

Мъже
Жени
Деца
Спортни стоки
Аксесоари
Фитнес
Облекла
Марки
Полезно

Поръчка и доставка
Гаранции и рекламации
Грижа, изпиране и поддръжка
Право на отказ и връщане на продукт
КонтактиНамерете ни:

Начини за плащане
 
2017, Всички права запазени.