Право на отказ и връщане на продукт

 Право на отказ и връщане на продукти

Съгласно чл. 50, ал. 1 от ЗЗП, клиентът има право в срок от 14 работни дни след получаването на стоката да върне или замени получените артикули без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, при условие, че има несъответствие между заявената за покупка и доставената стока.

 Връщането се допуска при следните условия:

Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения в сайта електронен адрес за кореспонденция, в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, адрес, телефон за връзка.

Стоката трябва да е в добър търговски вид /не е носена, прана, гладена, скъсана, надраскана, гладена и др./, не са налице повреди, причинени от неправилна проба на дрехата, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи – фактура, касов бон, гаранционна карта /ако е била издадена такава/.

Разходите за връщането на продукти са за сметка на клиента, освен в случай че по наша вина е изпратен различен размер от поръчаният. Ние ще възстановим сумата на продукта или ще го заменим с друг, по ваше желание.  За да върнете продукта трябва да пазите "Разписката за доставка на пощенска пратка", издаден от куриерска фирма Еконт. 


АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ - гр. Варна   офис Еконт бул. Христо Ботев №18

Срок за възстановяване на суми с наложен платеж.

- съгласно разпоредбите на ЗЗП, ние възстановяваме на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката. 
- фирмата не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече забавяне на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за клиента. Меню

Начало
За нас
Регистрация
Контакти

Продукти

Промоции
За марките
Нови продукти
Всички продукти
Категории

Мъже
Жени
Деца
Спортни стоки
Аксесоари
Фитнес
Облекла
Марки
Полезно

Поръчка и доставка
Гаранции и рекламации
Грижа, изпиране и поддръжка
Право на отказ и връщане на продукт
КонтактиНамерете ни:

Начини за плащане
 
2017, Всички права запазени.